Bloggen!

Presentation inför utställning!

Så blev jag presenterad utav gamla kraftstationen i Deje i dag.

Då smyger vi igång presentationerna igen. Till period 2 (17/7-24/8) kommer Ann-Sofie Sjöholm, hemmahörande och verksam i Hedemora. Hon berättar så här om sitt skapande:
”Har alltid tyckt om att teckna och måla men det var först år 2005 när... jag drabbades av en utmattningsdepression som mitt skapande blev en väg för tillfrisknande. Det resulterade i sin tur i ett intresse för min konst som bidrog till att jag kunde fortsätta att utveckla mitt måleri till vad det är i dag 10 år senare. En viktig må-bra-del i mitt liv och en ständig resa utav utveckling.Eftersom jag är en person som har nära till mina känslor så är det ofta dessa som är min inspirationskälla. Jag arbetar oftast med att uttrycka känslor men inte alltid.Ibland vill jag bara vara kreativ och måla det jag känner för just då!”

”Jag vill att min konst ska ge betraktaren något. Jag vill förmedla känslor och när mina tavlor ibland lyckas väcka den känslan jag vill förmedla hos betraktaren, ja det är då det känns extra roligt och nästan lite magiskt. Till denna utställning har jag arbetat medvetet efter ett tema. I målningarna kommer det att återkomma en koffert, träd och en pojke.”